CEMENTIRANJE EKIPE ZA LETO Milan Rodić potpisuje novi ugovor sa Crvenom zvezdom!
Foto: EPA Srdjan Suki

Ništa se ne prepušta slučaju

CEMENTIRANJE EKIPE ZA LETO Milan Rodić potpisuje novi ugovor sa Crvenom zvezdom!

Fudbal -

Čak sedmorica fudbalera koji su igrali Ligu šampiona produžilo je ugovor sa crveno-belima ove zime

Rukovodstvo Crvene zvezde stoji iza svojih reči kada je u pitanju očuvanje igračkog kadra koji je izborio igranje u grupnoj fazi Lige šampiona. Posle Milana Pavkova, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića, potpise na nove ugovore staviće Milan Borjan, Branko Jovičić, Marko Gobeljić i Milan Rodić.

Crveno-beli su ovim potezom sačuvali kičmu tima koji je uspešno igrao u najelitnijem evropskom takmičenju, pošto su čak sedmorica igrača produžili, ili će produžiti vernost sa klubom. Posebno važna stavka za trenera Vladana Milojevića jeste dogovor sa Milanom Rodićem.

foto: photogeneva.com

Reprezentativcem koji u sadašnjem timu crveno-belih nema alternativu. Ove zime postojao je određeni interes klubova iz Turske, Rusije i Francuske za Milanom Rodićem, ali je on i pored svega ostao na Marakani. Crvena zvezda nije htela da ga pusti ispod cene, a ni njemu se nije išlo u inostranstvo po svaku cenu.

To je bio jasan signal Zvezdanu Terziću da postigne dogovor sa levim bekom. Milanu Rodiću ponuđen je novi ugovor do 2021. godine, po kojem bi godišnje zarađivao 250.000 evra, umesto dosadašnjih 180.000 evra. Ukoliko pristane na saradnju, Zvezda će zacementirati odbranu koja je ove zime pojačana reprezentativcima Nemanjom Milunovićem i Milanom Gajićem.

Branko Jovičić produžio je ugovor do juna 2021. godine, a klub mu je povećao godišnja primanja na 250.000 evra. Isto bi trebalo da učini i Marko Gobeljić, ali bi on paraf stavio do juna 2023. godine i takođe uvećao svoj lični dohodak na godišnjem nivou, ovaj put na 200.000 evra.

I oni ostaju u Zvezdi

Marko Gobeljić Godine: 26 Pozicija: desni bek, vezni Stari ugovor: jun 2020. Novi ugovor: jun 2023. Godišnja plata: 200.000 evra

Branko Jovičić Godine: 25 Pozicija: zadnji vezni Stari ugovor: jun 2020. Novi ugovor: jun 2021. Godišnja plata: 250.000 evra

Milan Rodić Godine: 27 Pozicija: levi bek Stari ugovor: jun 2020. Novi ugovor: jun 2023. Godišnja plata: 250.000 evra

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track