RONALDO JE PREDNOST STARE DAME! Radomir Antić: Realno, Juventus je favorit protiv Atletika!
Foto: Profimedia

Liga šampiona

RONALDO JE PREDNOST STARE DAME! Radomir Antić: Realno, Juventus je favorit protiv Atletika!

Fudbal -

Srpski fudbalski trener Radomir Antić rekao je danas da smatra da je Juventus favorit u duelu sa Atletiko Madridom u osmini finala Lige šampiona.

"Ne volim da govorim o tome ko je favorit i da iznosim procente, ali je realna činjenica da je Juventus u boljoj formi", rekao je Antić španskim medijima.

Antić je u tri navrata bio trener Atletiko Madrida, sa kojim je osvojio "duplu krunu" u Španiji i često ga novinari zovu za komentar kada je reč o utakmicama tog kluba.

Upitan zašto je pesimista po pitanju šansi Atletika protiv Juventusa, nekadašnji selektor Srbije je naveo veliki broj povreda tokom sezone.

"Atletiko ima problema sa povređenim igračima tokom čitave sezone. Verujem da je bilo 35 povreda, što je zaista mnogo", kazao je on.

Kao posebnu prednost Juventusa vidi formu Kristijana Ronalda.

"Vidim da uživa jer uzima mnogo veći deo u igri, ima slobodu kretanja i utrčava u prostore. Prevazišao je nervozu i postao referentna tačka za napad Juventusa".

Prva utakmica izmedju Atletika i Juventusa u osmini finala Lige šampiona igraće se u sredu na stadionu Metropolitano u Madridu.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track