Najnovije vesti

TEŠKA SITUACIJA Ranijeri: Ne znam da li mi je siguran posao u Fulamu...
Foto: AP

NEMA ODGOVOR

TEŠKA SITUACIJA Ranijeri: Ne znam da li mi je siguran posao u Fulamu...

Fudbal

Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri priznao je da mu nije siguran posao posle poraza od Sautemptona (2:0) i teške situacije u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Fulam, čiji su članovi srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Lazar Marković, porazom na Sent Meriju od direktnog konkurenta u borbi za očuvanje statusa sada ima 10 bodova manje od Sautemptona, pa je i Ranijeri svestan da je veoma teško bilo šta da promeni.

 

"Moj posao? Ne znam... To je pitanje više za vlasnika kluba", rekao je Ranijeri na konferenciji za medije posle utakmice.

 

Italijan bi ove nedelje trebalo da se sastane sa vlasnikom Šahidom Kanom kako bi razmotrio dalje korake, nakon sva četiri poraza u februaru.

 

"Razočaravajuće je da protivnici svaki put kada šutnu na gol da ga i postignu. Neverovatno, mnogo puta nam se dešavalo ove sezone. Dajemo sve od sebe i ovo je maksimum što igrači pružaju", poručio je on.

 

Ranijeri, šampion Premijer lige sa Lesterom 2016. godine, prošlog novembra nasledio srpskog stručnjaka Slavišu Jokanovića u Fulamu.

 

kurir.rs / Tanjug 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...