Balotelijeva majka radi kao čistačica, a on joj ne pomaže

KOptužbe na račun napadača

Balotelijeva majka radi kao čistačica, a on joj ne pomaže

Fudbal -
Rozine kolegice ne mogu verovati da joj je sin tako bezobrazan, da pušta majku i oca da žive u bedi dok on ima milione

Dok fudbaler Mario Baloteli sedmično zarađuje ogroman novac, njegova biološka majka Rouz (46) radi kao čistačica i zarađuje minimalac, piše Miror. Baloteli na treninge odlazi u Bentliju, dok njegova majka na posao putuje autobusom."Rozine kolegice ne mogu verovati da joj je sin tako bezobrazan, da pušta majku i oca da žive u bedi dok on ima milione. Nikome nije jasno kako mu nije žao da mu majka radi kao čistačica i jedva spaja kraj s krajem dok on živi u izobilju i luksuzu - otkriva prijatelj Balotelijeve majke.

Napadač Mančester Sitija sin je Tomasa i Roze Barvue koji su iz Gane emigrirali na Siciliju. Bili su toliko siromašni da nisu mogli brinuti za sina pa su ga dali na usvajanje kad je napunio tri godine. Usvojili su ga Frančesko i Silvija Baloteli.

Mario je biološkim roditeljima toliko zamerio što su ga dali na usvajanje da ih je optužio da se žele obogatiti i živeti na njegov račun kad su ga kontaktirali i hteli se uključiti u njegov život. Baloteli je ipak posustao i nekoliko je puta s bratom posetio Rouz. Ona se nedavno s Marijevom mlađom sestrom preselila u Mančester kako bi bila bliže sinu. Marijev otac Tomas navodno će također doći. To što je Baloteli posjetio majku i sestru ne znači da im na bilo koji način planira pomoći.

"Mario nas je nekoliko puta došao posetiti, no ne viđamo se toliko često. On ima svoj život, a ja svoj - kaže Balotelijeva biološka majka.

Nju prijatelji opisuju kao skromnu, marljivu i dragu ženu koja je svima spremna pomoći. Veruje da će uvijek naći načina da preživi ako bude radila. Kao čistačica radi noćnu smenu, a pre toga radila je na pijaci gde je dolazila u ranu zoru kako bi pomagala ljudima da postave štandove i tako zaradila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track