Najnovije vesti

svašta je rekao

PRE ZVEZDINOG GOLA BILO JE 5 FAULOVA ZA NAS: Trener Partizana kipteo od besa i govorio o spornim situacijama (KURIR TV)

Fudbal

Trener fudbalera Partizana Zoran Bata Mirković tokom 159. večitog derbija protiv Crvene zvezde (1:1), bio je emotivnije nego obično, a u drugom poluvremenu, proveo je u žustrim razgovorima sa glavnim sudijom Danilom Grujićem i četvrtim Igorom Stoilkovićem.

Na koferenciji za medije nije želeo previše da govori o njihovom poslu na terenu.

- Bila je borbena utakmica. Čestitam im na divovskoj borbi i korektnoj igri. Možda je poslednjih pet minuta pokvarilo utisak. Taj čovek koji je vodio utakmicu je izgubio konce. Preterao sam i izvinjavam se svima. Ali kada se dešavaju neke čudne stvari teško je u ovako velikim utakmicama ostati pribran. Čak i kada se ispred zgrade igra fudbal, pa vam se učini da bude neka sudijska nepravda, ne bude vam prijatno. Pogotovo u ovako velikim utakmicama - rekao je Mirković i dodao:

- Pre Zvezdinog gola bilo je pet čistih faulova koje nije sudio za nas. Onda posle Zvezdinog gola suđeno je sve kontra. I sa jedne i sa druge stvare. Kad nije faul, on je svirao. Kada je faul, on nije svirao. Ja sam tako video. Doduše, glava mi je malo vrelija sada. Ako grešim, ja ću se izviniti svima. Snimke nisam gledao i eventualno bih sutra mogao da komentarišem više o sudijskim odlukama.

O  igri, Mirković je rekao:

- Mislim da je rezultat pravedan Dosta smo se potrošili u prvih 45 minuta. U prvom poluvremenu bili smo na visini zadatka, bili smo odlučniji u svim duelima. Ulaskom Pavkova smo imali problem u skok igri u drugom poluvremenu. Naša odbrana se automatski pomerila 10 metara unazad. Hteli ne hteli, morali smo.

Prokomentarisao je Mirković i partiju mladog 17-godišnjeg Strahinje Pavlovića u večitom derbiju.

- Pavlović je zadovoljio. Radi se o velikom potencijalu i izuzetnom talentu .Na njemu je da nastavi da radi. Na pravom je putu.

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...