BATA MIRKOVIĆ SE ČUO S VUJADINOM SAVIĆEM POSLE DERBIJA: Kapiten Zvezde nazvao crno-bele BUDALAMA, a evo šta o tome kaže trener Partizana (KURIR TV)
Foto: Starsport©

ODJECI 159. OKRŠAJA VEČITIH

BATA MIRKOVIĆ SE ČUO S VUJADINOM SAVIĆEM POSLE DERBIJA: Kapiten Zvezde nazvao crno-bele BUDALAMA, a evo šta o tome kaže trener Partizana (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Partizana Zoran Mirković uveliko sprema ekipu za sutrašnji duel Superlige sa niškim Radničkim, ali i dalje mora da odgovara na pitanja vezana za minuli 159. večiti derbi.

Mirković je na stadionu "Rajko Mitić" bio u centru pažnje zbog koškanja sa klupom Zvezde i kaže da je višak adrenalina u derbijima normalna stvar. On je podsetio da se izvinio odmah posle utakmice i rekao da je preterao.

"Vrši se pritisak, ne znam iz kog razloga, a možda i znam iz kog razloga. Bićemo oprezni kad su sve stvari u pitanju. Trebamo malo i da se izborimo sa emocijama, derbi je velika utakmica te stvari su se dešavale pre nas i dešavaće se posle nas. Mi smo prolazni a derbi će ostati za vek vekova", rekao je Mirković.

Mirković je u prethodna dva derbija kao trener neporažen od Zvezde.

"Ako u obe utakmice vodite pa vođstvo izgubite, ne bi trebalo da budemo zadovoljni. Međutim kada pogledamo sve stvari, kako su momci odigrali obe utakmice, ne mogu da budem nezdovoljan njihovim odnosom, njihovom željom, stvarima koje su sproveli. Uvek može bolje, neka ostane mali zarez. Mi smo prava grupa od prvog dana momci su prava grupa karakterna kvalitetna, tako treba da bude", naveo je on.

Kapiten Zvezde Vujadin Savić je posle derbija izjavio da se "ne raspravlja sa budalama", a posle izjava igrača Partizana.

"Čuo sam se Vujadinom Savićem, ispričali smo se. On je veliki sportista. I on je rekao da je možda malo preterao, možda je drugačije razumeo pitanje novinara. Možda mu je drugačije preneseno šta su igrači Partizana rekli", rekao je Mirković.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track