Najnovije vesti

UPRAVA BAJERNA KRITIKOVALA JOAKIMA LEVA: Mi u suštini ne komentarišemo sportske odluke selektora...
Foto: AP

MORALI SU DA REAGUJU

UPRAVA BAJERNA KRITIKOVALA JOAKIMA LEVA: Mi u suštini ne komentarišemo sportske odluke selektora...

Fudbal

Uprava Bajerna iz Minhena kritikovala je selektora fudbalske reprezentacije Nemačke Joahima Leva zbog načina i trenutka u kojem je saopštio da više neće pozvati u državni tim trojicu igrača minhenskog kluba.

Lev je juče saopštio Tomasu Mileru, Džeromu Boatengu i Matsu Humelsu da na njih više ne računa. On je takvu odluku doneo posle katastrofalnog učinka Nemačke na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošlog leta, kada je kao branilac titule eliminisana u grupnoj fazi takmičenja.

 

"Mi u suštini ne komentarišemo sportske odluke selektora, ali smatramo da su upitne okolnosti i vreme objavljivanja te odluke igračima", navodi se u saopštenju Bajerna.

 

U Bajernu su ukazali da je poslednja utakmica državnog tima bila 19. novembra i da sve u klubu "iritira" činjenica da su igrači i javnost o odluci selektora obavešteni tri meseca kasnije, a uoči utakmica sa Volfsburgom u Bundesligi i Liverpulom u Ligi šampiona.

 

Očekuje da će Lev u narednih nekoliko dana saopštiti sastav tima za naredne utakmice.

 

Bajern je pohvalio učinak svojih fudbalera u reprezentaciji, pošto su sva trojica učestvovali u osvajanju Svetskog prvenstva 2014. godine.

 

kurir.rs / Beta 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...