MILOJEVIĆ: Dođite na Zvezdino rođendansko slavlje!
Foto: Starsport©

Zvezda dočekuje zemun

MILOJEVIĆ: Dođite na Zvezdino rođendansko slavlje!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, od 18 časova, dočekati Zemun u okviru 26. kola Superlige Srbije sa željom da nastave put ka odbrani titule.

Pred utakmicu sa zeleno-plavima, Vladan Milojević je biranim rečima govorio o rivalu ne krijući najviše ambicije.

- Dolazi nam ekipa čije igre od početka prvenstva nisu ispraćene bodovima koje zaslužuju. Treba biti obazriv, rival je dobar, a velika sanga mu je u Dejanu Đurđeviću. Drago mi je što se vratio u srpski fudbal, trener je koji predstavlja spoj mladosti i iskustva. Očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu - rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde uz osvrt na kadrovsku situaciju:

- Više ćemo znati posle predstojećeg treninga. Borjan je znatno bolje, a raduje i odlična partija Popovića u njegovom odsustvu. Mrkela i ja smo insistirali na njegovom dovođenju i prethodni meč je potvrdio da je to bila dobra odluka.

Duel gradskih rivala prilika je da Crvena zvezda upiše 52. meč bez poraza i iz tog ugla bi mogao da bude istorijski, a dodatni povod zvezdašima da podrže voljeni klub je proslava 74. rođendana.

- Nisam neko ko priča unapred, ali je ova generacija veoma kvalitetna i definitivno je ostavila trag u klupskoj istoriji. Trudimo se i dobro je što nas prate rezultati, ako ostvarimo rekord biće to još jedno lepo priznanje za naš rad. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da zajedno proslavimo rođendan, posebno zbog humanog gesta kluba. Zvezda je još jednom pokazala društveno-odgovornu crtu.

Zvezda bi od 18.00 trebalo da ima lak posao sa Zemunom, koji je ovog proleća izuzetno loš, a i Marakana će biti dobro popunjena zbog proslave rođendana. Kvota na Duplu pobedu (kec i u prvom i u drugom poluvremenu) Zvezde je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Zemun.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track