BRAZILAC NAPUŠTA BARSU? Kutinjo: Nikad ne znate šta budućnost može da donese
Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

ODLAZI IZ KATALONIJE?

BRAZILAC NAPUŠTA BARSU? Kutinjo: Nikad ne znate šta budućnost može da donese

Fudbal -

Vezni fudbaler Barselone Filipe Kutinjo, posle četvrtfinala Lige šampiona sa Lionom (5:1), priznao je da nije siguran za svoju budućnost u katalonskom klubu.

Brazilski reprezentativac priznao je da je njegova forma ispod očekivanja i nije isključio mogućnost da napusti španskog šampiona.

"Poslednjih nekoliko nedelja, meseci nisam igrao dobro, ali želim da poboljšam igru. U Barselonu sam došao da dam sve od sebe. Trenutno sam ovde, ali nikad ne znate šta buducnost donosi. Srećan sam zbog onog što sam prikazao u utakmici sa Lionom", rekao je Kutinjo, koji je u ubedljivoj pobedi Barselone bio je strelac drugog gola.

Posle 0:0 u Frankfurtu očekuje se mnogo sadržajnija utakmica večeras (21.00) u Milanu, gde Inter dočekuje Ajntraht. Kvota na keca je 2,25, a na dvojku 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Ajntraht.

Tokom sezone Kutinjo je tražio formu i borio se da pokaže zbog čega je njegov dolazak iz Liverpula katalonski gigant prošle godine platio 142 miliona evra, ali su krenule spekulacije da bi se 26-godišnji fudbaler mogao da se vrati u Premijer ligu.

Kutinjo, koji je na meti pre svih Mančester Junajteda, ove sezone je postigao devet golova na svim takmičenjima, od čega četiri u Primeri.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track