NEKA NOVA NEMAČKA: Lev napravio radikalne rezove! Ovo je sastav Pancera za meč sa Srbijom
Foto: AP

ORLOVI GOSTUJU U VOLFSBURGU

NEKA NOVA NEMAČKA: Lev napravio radikalne rezove! Ovo je sastav Pancera za meč sa Srbijom

Fudbal -

Selektor Nemačke Joakim Lev napravio je velike rezove! Njegov spisak izabranika za mečeve sa Srbijom i Holandijom u potpunosti je revidiran u odnosu na prethodne.

Lev je podmladio ekipu posle debakla na Svetskom prvenstvu i u Ligi nacija.

Nemačka je na Mundijalu u Rusiji takmičenje završila već u grupi, a u Ligi nacija je ispala iz elitne divizije.

Od ranije je poznato da je Lev precrtao imena Tomasa Milera, Matsa Humelsa i Žeroma Boatenga, ali na spisku nema ni Julijana Drakslera.

Lev se odlučio za trojicu debitanata: Niklasa Štarka iz Herte, Lukasa Klostermana iz Lajpciga i Maksimilijana Egerštajna iz Verdera.

Evo celog spiska...

Golmani: Manuel Nojer (Bajern), Mark-Andre ter Štegen (Barselona), Kevin Trap (Ajntraht).

Defanzivci: Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Marsel Halštenberg (Lajpcig), Tilo Kerer (PSŽ), Lukas Klosterman (Lajpcig), Antonio Ridiger (Čelsi), Niko Šulc (Hofenhajm), Niklas Zule (Bajern), Džonatan Tah (Leverkuzen), Niklas Štark (Herta).

Vezisti i napadači: Julijan Brant (Bajer Leverkuzen), Serž Gnabri (Bajern), Leon Gorecka (Bajern), Kaj Haverc (Bajer Leverkuzen), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Leroj Sane (Mančester siti), Maksimilijan Egerštajn (Verder), Timo Verner (Lajpcig).

Nemačka u sredu u Volfsburgu dočekuje "orlove" u prijateljskom meču, a 24. marta igra sa Holandijom u Amsterdamu utakmicu kvalifikacija za EVRO 2020.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track