LALATOVIĆEV RADNIČKI NEZAUSTAVLJIV: Želimo oba trofeja, nadamo se bar jednom (VIDEO)
Foto: Starsport©

NIŠLIJE U SJAJNOJ SERIJI

LALATOVIĆEV RADNIČKI NEZAUSTAVLJIV: Želimo oba trofeja, nadamo se bar jednom (VIDEO)

Fudbal -

Trener Radničkog Nenad Lalatović rekao je da su njegovi fudbaleri premoreni i da se plašio utakmice sa Zemunom, ali da su pokazali kako se bori za klub.

"Stvarno smo premoreni, ovo nam je peta utakmica za 14 dana i zbog toga sam se jako plašio ovog meča. Nadao sam se da ćemo igrati u nedelju, ali šta je tu je. Na mojim igračima se od prvog minuta videlo da se umorni, ali su uspeli da ostave srce na terenu i pokazali su kako se bori za klub i kako se bori kada ekipa želi da ostane na poziciji na kojoj se trenutno nalazi", rekao je Lalatović posle utakmice.

Radnički je pobedio Zemun u gostima sa 1:0, u 27. kolu Super lige Srbije.

Lalatović je čestitao svojim igračima na pobedi, a Zemunu na igri.

Niški klub je drugi na tabeli sa 68 bodova, 17 više od trećeplasiranog Partizana, a četiri manje od vodeće Crvene zvezde koja ima utakmicu manje.

"Apsolutno zasluženo smo na tom drugom mestu, a i dalje smo trci, makar na papiru, za oba trofeja. Naravno da je Crvena zvezda favorit za osvajanje titule i Kupa Srbije, ali se mi nadamo da možemo da je iznenadimo u jednom od ova dva takmičenja. Mislim da su nam veće šanse da to uradimo u Kupu, ali se nećemo predati ni u prvenstvu", kazao je Lalatović.

Govoreći o utakmici sa Zemunom, rekao je da je Radnički imao mnogo sreće na putu ka pobedi, ali da "ona prati hrabre".

"Imali smo i dosta sreće na putu ka ovom trijumfu, ali ona prati hrabre. Zemun je imao prečku, imao je kolosalsnu šanse preko Mrkajića i da je na kraju bilo nerešeno, smatram da bi i bio realan rezultat. Mi bismo sigurno igrali mnogo bolje da smo imali više vremena za odmor posle utakmice u Kupu protiv Vojvodine. Ipak, uspeli smo da vežemo desetu uzastopnu pobedu, sve čestitke još jednom mojim igračima, a mom kolegi Đurđeviću i ekipi Zemuna od srca želim da ostanu u ligi. Srećan sam što sam deo istorije Radničkog, ovo je veliki klub i ja ovu pobedu poklanjam svim našim navijačima. Nadam se da je danas svaki Nišlija ponosan na svoj Radnički", rekao je Lalatović.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja