ŠOK U SERIJI A: Đenova nanela prvi poraz Juventusu u šampionatu! (VIDEO)
Foto: EPA

ČUDO NEVIĐENO

ŠOK U SERIJI A: Đenova nanela prvi poraz Juventusu u šampionatu! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Đenoe iznenadili su Juventus i naneli mu prvi poraz ove sezone u Seriji A, u 28. kolu šampionata, rezultatom 2:0.

Šampion Italije nije dobro ušao u utakmicu na kojoj nije računao na Kristijana Ronalda, Đenova je od samog početka nametnula svoj ritam i propustila odličnu priliku preko Sanabrije.

Sudija Di Belo je u 32. minutu dosudio penal nakon igranja rukom u kaznenom prostoru gostiju, ali je nakon VAR snimka poništio tu odluku zbog prethodno odigrane ruke Kuamea.

U drugom delu meča videli smo nešto aktivniji Juventus koji je postigao i gol u 56. minutu, ali je Dibalin pogodak poništen zbog ofsajda. Ubrzo je usledio šok za gostujuće navijače.

Bivši fudbaler Juventusa Stefano Sturaro je ušao u igru Đenove, te nakon samo dva minuta u njoj zatresao mrežu Perina u 72. minutu meča.

Ćezare Prandeli je itekako znao da iskoristi igrače koje ima na klupi, u igru je ušao i veteran Goran Pandev koji je u 81. minutu postigao sjajan pogodak unutar kaznenog prostora i tako rešio pitanje pobednika.

Reprezentativac Srbije Darko Lazović igrao je za pobednički tim sve do 70. minuta kada ga je zamenio upravo Sturaro, Ivana Radovanovića je zamenio Veloso u 75. minutu.

Kurir sport

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track