IZ ITALIJE STIŽE VEST KOJA ĆE ZAPALITI SRBIJU! UGLEDNA GAZETA AKTIVIRALA TRANSFER BOMBU: Aleksandar Kolarov prelazi u Partizan?!
Foto: AP

DA LI JE REALNO

IZ ITALIJE STIŽE VEST KOJA ĆE ZAPALITI SRBIJU! UGLEDNA GAZETA AKTIVIRALA TRANSFER BOMBU: Aleksandar Kolarov prelazi u Partizan?!

Fudbal -

Kapiten reprezentacije Srbije i standardni igrač Rome, Aleksandar Kolarov, mogao bi da nastavi karijeru u beogradskom Partizanu, prenosi ugledna italijanska Gazeta.

Levom beku Rome 2020. godine ističe ugovor sa rimskom Vučicom, pa se spekuliše da će napustiti klub i preseliti se u Beograd. Kako iskusni kapiten Srbije ima 34 godine, i karijeru bi mogao da završi u crno-belom dresu.

Italijani podsećaju da upravo Kolarov pomogao crno-belima da reše spor sa agentom Serđom Bertijem zbog zakasnelih dugova oko Stefana Savića. Kolarov je pomogao Partizanu da se problem reši bež mešanja FIFA.

Prvi čovek Rome Džejms Palota zadovoljan je igrama koje u dresu Vučice pruža srpski fudbaler. Nedavno je hvalio Srbina kako je veliki profesionalac i kako bi voleo da u timu ima "22 Kolarova", Pa postoji mogućnost da će ipak produžiti ugovor sa kapitenom Srbije na još jednu sezonu.

Međutim, Gazeta tvrdi da se sprema velika rekonstrukcija u Romi, da sledi podmlađivanje ekipe i da će mnogi iskusni fudbaleri napustiti klub.

foto: Printscreen

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track