BIO JE ZVEZDIN IBRAHIMOVIĆ, A ZA 6 GODINA DAO JE JEDAN GOL: Tek je našao novi klub i odmah se upisao u istoriju (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram

OVO MALO KO MOŽE

BIO JE ZVEZDIN IBRAHIMOVIĆ, A ZA 6 GODINA DAO JE JEDAN GOL: Tek je našao novi klub i odmah se upisao u istoriju (VIDEO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Eli Babalj, koji je doveden iz Australije u eri dok je trener kluba bio Robert Prosinečki, ima novi klub.

Brizbejn Roar ga je angažovao pre nekoliko dana, a Babalj je potpisao za 9. tim A lige u Australiji (ukupno ima 10 ekipa), a za vikend je ušao u istoriju kluba kao 150. igrač koji je nastupio za ovaj tim u najvišem rangu australijskog fudbala. On je meč počeo u startnih 11, ali ponovo nije uspeo da u porazu 1:2 zatrese mrežu. Izašao je iz igre u 66. minutu.

Podsetimo, Babalj je na Marakani najavljivan kao "novi Mark Viduka" australijskog fudbala, a zbog konstitucije, kao i porekla sa Balkana (rođen u Sarajevu 1992. godine), navijači su ga prozvali "Zvezdin Ibrahimović".

Babalj je međutim, za šest godina dao samo jedan gol, iako igra napadača. Po odlasku sa Marakane karijeru je nastavio u Holandiji, gde ga je kupio AZ Alkmar, ali ga je ovaj klub često slao na pozajmice. Igrao je i u Češkoj, pa čak i u Iniji, da bi na kraju 1. januara ostao bez kluba, nakon neuspešne epizode u ekipi ATK iz Indije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track