ZVEZDA SE REŠAVA TERETA  Brazilac Kafu ide u Japan?
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

završio epizodu

ZVEZDA SE REŠAVA TERETA Brazilac Kafu ide u Japan?

Fudbal -

Kašiva Rejsol želi da dovede Brazilca, koji se nije snašao u Srbiji, ali nemaju dovoljno novca da plate Bordou pozajmicu

Džonatan Kafu bi do kraja marta mogao da napusti Crvenu zvezdu. Interes na skupo plaćenog Brazilca pokazao je japanski klub Kašiva Rejsol, a crveno-beli ne bi imali ništa protiv da se ratosiljaju igrača kojeg su letos doveli na pozajmicu iz Bordoa.

Japanci su u konataktu sa francuskim klubom, ali se čini da je dogovor veoma daleko. Problem je novac, jer Kašiva mora da plati Bordou ukoliko žele Kafua u svom timu. Naime, Francuzi zahtevaju određeno obeštećenje, pošto bi Kafu (27) u Japanu igrao do kraja kalendarske godine, što znači da Bordo ne bi mogao da ga proda u letnjem prelaznom roku. Vremena je sve manje, pošto prelazni rok u Japanu traje do 29. marta. Kako sada stvari stoje, Kafu će najverovatnije ostati do leta u Beogradu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je Bordou platila Kafua 700.000 evra i želela bi da uštedi novac, pa bi joj legao odlazak Brazilca u Japan. Kafu od dolaska na Marakanu nije uspeo da se privikne na novi klub i sredinu. Pošto govori samo portugalski jezik nije uspeo da se sprijatelji sa ostalim fudbalerima, iako su mu svi, od stranaca do domaćih igrača pružali pažnju. Šanse koje je dobijao od trenera Vladana Milojevića nije iskoristio i jednostavno je sam sebe eliminisao iz konkurencije za utakmice.

Odlazak u Japan za Kafua bi bio najveći benefit i Brazilac je toga svestan, te navija da nastavi karijeru u Kašivi

.

Kafu u Zvezdi 2018/2019 Utakmice Superliga 7 (dva gola) LŠ kvalifikacije 1 Kup Srbije 1 Ukupno minuta: 495

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track