Najnovije vesti

SAŠA POPOVIĆ ODGOVORIO HEJTERIMA SA INTERNETA: Kad fudbaleri mogu da komentarišu Zvezde Granda, zašto ja ne bih pričao o fudbalu?
Foto: Dragana Udovičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SAŠA POPOVIĆ ODGOVORIO HEJTERIMA SA INTERNETA: Kad fudbaleri mogu da komentarišu Zvezde Granda, zašto ja ne bih pričao o fudbalu?

Fudbal

Direktor grand produkcije Saša Popović bio je gost specijalne emisije na jednoj televiziji pred meč Srbije sa Portugalom u okviru kvalifikacija za EP 2020. godine. 

Njegovo pojavljivanje u emisiji izazvalo je pravi bum na društvenim mrežama, a uglavnom su komentari bili negativni. 

 

Povodom toga oglasio se Popović koji je u izjavi za Telegraf rekao kako je njegovo gostovanje samo logičan sled okolnosti. 

 

- Pozvali su me iz Sport kluba kao nekog ko je svojevremeno igrao fudbal i kao nekog ko je ozbiljan fan reprezentacije Srbije, odnosno neko ko veoma podržava nacionalni fudbal. Organizatori prenosa želeli su malo drugačije komentatore od onih koje smo navikli da gledmo i slušamo u dosadašnjoj praksi, želeli su ljude iz javnog života koji prate i vole fudbal. Ovog puta smo bili mi, u budućnosti će biti neko drugi. U svakom slučaju, svi smo tu bili sa istom željom - da Srbija bude odlična i da uspe u svom pohodu za plasman na Evropsko prvenstvo. Ispostavilo se da smo bili srećne ruke - rekao je Saša Popović za Telegraf.

 

Podsetimo, Srbija je u tom meču odigrala nerešeno sa selekcijom Portugala, a strelac gola za Orlove bio je Dušan Tadić. 

 

 

Kurir sport/Telegraf 

Foto: Daragana Udovičić 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...