DEKI 5 KREĆE IZ PEŽOA: Do Stankovićevog Internacionalnog fudbalskog kampa u premijum modelima 508 i 5008!
Nemanja Živojinović i Dejan Stanković, Foto: Kurir

Proslavljeni as vozi "lavove"

DEKI 5 KREĆE IZ PEŽOA: Do Stankovićevog Internacionalnog fudbalskog kampa u premijum modelima 508 i 5008!

Fudbal -

Održavanje 54. Salona automobila u Beogradu poslužilo je kao idealna prilika za ozvaničenje partnerstva izmedju “EUROIMPEX AUTOGROUP” i Internacionalnog Fudbalskog kampa Dejana Stankovića – “Deki 5”.

Proslavljeni srpski fudbaler i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje u drugoj sezoni druženja I rada sa decom imaće podršku renomiranog francuskog proizvodjača automobila “Pežoa”. Ekskluzivni uvoznik vozila sa markom "lava" za Srbiju “Euroimpex autogroup” na raspolaganje će kampu Dejana Stankovića staviti premijum modele, poput novog 5008.

- Partnerstvom sa Euroimpeksom spojio sam svoja tri zadovoljstva u mom životu: fudbal, automobile i rad sa decom decu. Činjenica da novi partner kampa “Deki 5” u ponudi imaju premijum modele koji počinju mojom “peticom” (508 i 5008) samo je onaj mali ukras na celu priču koja će, uveren sam, biti uspešna i dugotrajna. Moji kamperi i ja, kao i svi ljudi uključeni u organizaciju kampa Deki 5, potrudićemo se da radom, trudom i ponašanjem tokom održavanja kampa na Zlatiboru i Kopaoniku opravdamo poverenje koje nam je ukazao renomirani partner. Verujem da ćemo se dobro voziti u "pežo" automobilima po našoj lepoj Srbiji – istakao je Dejan Stanković, vlasnik i osnivač kampa “Deki 5”.

foto: Kurir

U ime Euroimpex autogroup o ozvaničenju saradnje sa fudbalskim kampom “Deki 5” govorio je Nemanja Živojinović, direktor marketinga.

- Renome i ugled Dejana Stankovića koji smo zapamtili tokom njegove sportske karijere najbolja su garancija da poslovne aktivnosti koje preuzima imaju ozbiljnost, profesionalizam i kvalitet. Mnogo toga lepog smo čuli o njegovom kampu i zato je partnerstvo logična posledica za nas. Peugeot je kao brend sinonim uspešnosti, pouzdanosti i kvaliteta, baš kao i “Deki 5”. U ovom slučaju, sve to ukrašeno je i Dejanovim ljudskim kvalitetima. Kao kompanija u kojoj važno mesto zauzima društveno-odgovorno poslovanje, partnerstvo sa kampom “Deki 5” bilo je za nas prilika koja se ne propušta – naglasio je Živojinović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track