Najnovije vesti

HAOS NA CRNOGORSKOM DERBIJU: Divljali navijači Budućnosti! Varvari napali policajce u Nikšiću (VIDEO)
Foto: Printscreen

IMA POVREĐENIH

HAOS NA CRNOGORSKOM DERBIJU: Divljali navijači Budućnosti! Varvari napali policajce u Nikšiću (VIDEO)

Fudbal

Četvorica policajca povređena su večeras u Nikšiću pošto što su ih napali organizovani navijači Fudbalskog kluba Budućnost, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, posle derbija Sutjeske i Budućnosti na stadionu kraj Bistrice u Nikšiću došlo je do napada na policijske službenike koji su obezbeđivali utakmicu i povređena su četiri policijska službenika.

 

Dodaje se da je deo takozvanih "Varvara", organizovane grupe pristalica Budućnosti, posle završetka utakmice preskočio ogradu i ušao na atletsku stazu na obodu terena, gde su prvo napali radnike obezbeđenja, a potom i policajce.

 

Nakon što su prilikom napada povređena tri policijska službenika, radi sprečavanja huligana da dođu do pristalica suprotne ekipe, policija je upotrebila ručni sprej i službenu palicu.

 

 

Osim toga, huligani su prilikom izlaska sa stadiona gađali kamenicama policijske službenike, kada je još jedan policajac zadobio povredu u predelu glave.

 

Policijskim službenicima je u zdravstvenoj ustanovi pružena medicinska pomoć.

 

Policija preduzima aktivnosti na identifikaciji napadača. U toku je njihovo privodjenje u službene prostorije PS Nikšić, kaže se na kraju saopštenja.

 

(Beta, Foto: Printscreen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...