NAŠU BORBU NIKO NE ZNA Zdjelar pred Vojvodinu: Meč koji može doneti prevagu kada govorimo o samopouzdanju
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NAŠU BORBU NIKO NE ZNA Zdjelar pred Vojvodinu: Meč koji može doneti prevagu kada govorimo o samopouzdanju

Fudbal -

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da bi pobeda protiv Vojvodine u Novom Sadu donela mnogo njegovoj ekipi na polju samopouzdanja jer bi se vratila na pobednički kolosk pred početak najvažnijeg dela prvenstva, plej-ofa.

"U nedelju nas očekuje veoma teška utakmica, jer Vojvodina mora da pobedi kako bi sebi obezbedila plej-of. Nadam se samo da će uslovi dozvoliti da igramo i da će sam teren biti dobar i povoljan za igru", rekao je Zdjelar, penosi klub.

Fudbaleri Partizana u 30, poslednjem kolu regularnog dela takmičenja u Super ligi Srbije gostuju Vojvodini. Crno-beli su treći na tabeli sa 54 boda, dok je novosadski tim osmi sa 36.

Ekipa iz Humske je u prethodnom kolu pobedila Čukarički posle preokreta i tako prekinula niz od četiri uzastopna poraza.

Zdjelar je naveo da je meč protiv Čukaričkog bio jedan od retkih na kojoj je njegova ekipa pokazala da može da se "vrati" iz nepovoljnog rezultata i u kojem je "pokazala karakter do samog kraja".

"Utakmica protiv Vojvodine nam može doneti prevagu kada govorimo o samopouzdanju čitave ekipe jer bismo se sa tri boda vratili na pobednički kolosek pred početak najvažnijeg dela prvenstva. Našu borbu niko ne zna", zaključio je Zdjelar.

Utakmica Vojvodina - Partizan na programu je u nedelju od 17.00.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track