FANTASTIČNI LUKA POSTAJE PRVI SRBIN U MILANU: Roso-neri prate jednog od najboljih fudbalera Premijer lige
Foto: Profimedia

italijani u akciji

FANTASTIČNI LUKA POSTAJE PRVI SRBIN U MILANU: Roso-neri prate jednog od najboljih fudbalera Premijer lige

Fudbal -

Luka Milivojević bi ovog leta mogao da napusti Kristal palas i preseli se u Seriju A.

Luka Milivojević bi mogao na leto da postane fudbaler Milana! Skauti "roso-nera" već duže vreme prate srpskog fudbalera koji već drugu godinu zaredom pruža sjajne partije u dresu Kristal palasa u Premijer ligi.

Luki Milivojeviću (27) ističe ugovor sa klubom iz Londona narednog leta, 2020. godine, a menadžer Roj Hodžson uputio je apel upravi da što pre sedne za sto sa srpskim fudbalerom. Trenutna vrednost Luke Milivojevića na evropskom tržištu je 20.000.000 evra.

Kristal palas doveo je Milivojevića u zimu 2017. iz Olimpijakosa za 15.000.000 evra, a Srbin je posle samo godinu dana uspeo radom i autoritetom da se nametne kao novi kapiten. Ukoliko bi na leto prešao u Milan, postao bi prvi Srbin u tom klubu.

Luka Milivojević drži fantastični rekord u Premijer ligi, pošto je ove sezone postigao deset golova, od toga devet iz jedanaesterca. U karijeri je igrao za Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i sada Kristal palas.

Vrlo važan meč danas (18.00) u Seriji A: Inter dočekuje sjajnu Atalantu u borbi za Ligu šampiona. Pobeda bi Nerazure dovela na korak od ostvarivanja tog cilja, a kvota na keca je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Atalanta.

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track