LJUBIMAC DELIJA IMA NOVI POSAO: Dragan Mićić trener Loznice
Foto: T. Ilić

NAVIJAČI ZVEZDE GA PAMTE

LJUBIMAC DELIJA IMA NOVI POSAO: Dragan Mićić trener Loznice

Fudbal -

Novi trener FK Loznica je nekadašnji igrač ovog kluba Dragan Mićić koji je danas predstavljen javnosti.

On je rekao da Loznica zaslužuje bolji plasman na tabeli Srpske lige "Zapad" od trenutnog i da veruje da će opravdati poverenje uprave FK Loznica.

"Igrači bi trebalo da budu agresivniji, da pokažu više borbenosti jer znaju da igraju fudbal, ali im je potreban pobednički duh. Gledao sam nekoliko utakmica, ima dosta dobrih igrača koji mogu mnogo više, a trenutno ne pružaju objektivno koliko bi mogli. Pokušaću da razmrdam ekipu kako bismo se što pre pomerili ka gornjem delu tabele. Novine uvek donesu nešto pozitivno i verujem da ćemo već narednu utakmicu odigrati kako treba i pobediti", poručio je Mićić koji ekipu preuzima uoči važne utakmicu na ''Lagatoru'' gde Loznica predstojećeg vikenda dočekuje direktnog konkurenta u borbi za opstanak Budućnost Krušik.

Mićić je ostavio dubok trag u Loznici, odakle je otišao u Crvenu zvezdu gde je proveo nekoliko godina i postigao 31 gol na 98 utakmica uglavnom ulazeći u igru sa klupe.

Trenirao je zvorničku Drinu, a bio je i u stručnom štabu Perice Ognjenovića u kadetskoj reprezentaciji Srbije.

Inače, Dragan Mićić, svojevremeno ljubimac Delija koje su mu dale nadimak Ćićmi, u ovoj sezoni je četvrti trener FK Loznica.

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track