ČUKARIČKI GOSTUJE U HUMSKOJ Krunić: Da damo maksimum za bod protiv Partizana
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ČUKARIČKI GOSTUJE U HUMSKOJ Krunić: Da damo maksimum za bod protiv Partizana

Fudbal -

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Partizana mora da odigra bolje nego pre deset dana ako želi povoljan rezultat.

"Možemo da pričamo da Partizan ima lošu seriju, loše rezultate... Ali, oni imaju izuzetno kvalitetne igrače, imaju Sava Miloševića, kojeg izuzetno cenim, kao čoveka i kao trenera. Imali su dosta povredjenih igrača, desile su im se neke nepredvidjene stvari", rekao je Krunić, prenosi klub.

Čukarički i Partizan sastaće se sutra drugi put za samo deset dana, ponovo na stadionu u Humskoj. Ovoga puta u okviru prvog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Pred početak doigravanja, vicešampion Srbije i Brđani imaju po 27 bodova, četiri više od najbližeg pratioca Mladosti.

"Da bismo sutra ostvarili povoljan rezultat i uzeli bod, moramo bolje nego pre deset dana. Ono što smo tada odigrali, očigledno nije bilo dovoljno. Kao trener bio sam posle tog meča zadovoljan sa dosta stvari, ali pre svega moram sebe da popravim. Nisam imao dobar odnos, bio sam previše zaokupljen sudijama. Sada ćemo morati svi da damo maksimum da izvučemo bod u Humskoj", rekao je Krunić.

Meč će biti odigran bez prisustva navijača zbog suspenzije stadiona u Humskoj.

"Znamo koliko navijači znače Partizanu, uvek podržavaju svoj tim. Ne ulazim u razloge suspenzije stadiona, jasno je da njima podrška mnogo znači, uvek im je to mnogo donosilo, njima je publika dvanaesti igrač", rekao je Krunić.

Trener Čukaričkog je naveo da je raspored prvih osam timova pravedan, odnosno da sve ekipe u plej-of ulaze upravo sa onih pozicija koje i zaslužuju.

On je, medjutim, istakao da je Čukarički kao četvrtoplasirana ekipa u nepovoljnom položaju od petoplasirane Mladosti.

"Po rasporedu, mi idemo njima u goste. Oni na strani igraju protiv Proletera, osmoplasiranog tima, pa dve kod kuće, sa šestim i sedmim. Nisu mogli da imaju bolji raspored... Mi prve tri utakmice igramo sa boljim ekipama od nas. Stoga, ne vidim prednost četvrtog mesta u odnosu na petog pred plej-of. Ako ništa drugo, valjda je petoplasirani tim trebalo nama da dolazi u goste", rekao je Krunić.

"Možda i nije trebalo o ovome da pričam, stručniji ljudi od mene su napravili taj raspored, ali sticajem okolnosti, nama četvrto mesto ne daje nikakvu prednost. Čak smo, ponavljam, u podredjenom položaju", dodao je trener Čukaričkog.

Utakmica Partizan - Čukarički igra se sutra od 19.00.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track