ANIČIĆ OPREZAN PRED ZEMUN: Teško gube, a tu je i faktor novog trenera
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ANIČIĆ OPREZAN PRED ZEMUN: Teško gube, a tu je i faktor novog trenera

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da Zemun ne gubi lako utakmice i istakao da njegova ekipa mora da bude oprezna i da ne sme da se opusti ni za trenutak.

"Prošla utakmica je bila jako teška i čvrsta, i generalno Zemun ne gubi lako utakmice. To se dokazalo i na našem stadionu kada smo preokretom morali do pobede", rekao je Aničić, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca dočekuju sutra Zemun u prvom kolu plej-autu Super lige Srbije.

Te dve ekipe poslednji put su se sastale pre manje od dve nedelje u regularnom delu domaćeg šampionata kada je Voždovac slavio sa 3:1.

Zemun u goste Voždovcu stiže s novim trenerom pošto je Dejana Đurđevića na klupi tog kluba zamenio Rade Koković. Upravo je na to ukazao i trener Voždovca.

"Tu je sada i faktor novog trenera, mladog i perspektivnog stručnjaka koji mora da podigne ekipu u jako kratkom vremenskom periodu. To može da deluje sjajno na igrače jer se u prvim nedeljama svi nameću novom treneru i izvlače maksimum i sebe. Svakako ćemo biti jako oprezni i ne opuštamo se ni za trenutak", rekao je Aničić.

Upitan koga bi apostrofirao iz ekipe Zemuna kao najveću pretnju po njegov tim, Aničić je izdvojio Ivana Ilića.

"Svakako se kao najopasniji igrač pokazao mladi Ilić, koji ima sjajnu perspektivu. U prošloj utakmici nam je dao gol i imao još nekoliko sjajnih prilika, tako da ćemo morati na njega da obratimo pažnju. Golman Milošević timu uliva jednu odredjenu dozu sigurnosti i on je takodj velika prepreka ka našoj pobedi", rekao je on.

Kadrovska situacija u timu "zmajeva" je takva da će većina igrača biti spremna za utakmicu sa Zemunom, s tim da će samo Nikola Trujić pauzirati zbog povrede zadnje lože.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track