STRASTVENI POLJUBAC MESIJA I RONALDA OSTAVIO ČITAV SVET U ŠOKU! Naslovnica najuglednijeg sportskog časopisa ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)
Foto: EPA

ovo niste očekivali

STRASTVENI POLJUBAC MESIJA I RONALDA OSTAVIO ČITAV SVET U ŠOKU! Naslovnica najuglednijeg sportskog časopisa ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Fudbal -

Naslovnica prestižnog sportskog časopisa "Frans Fudbal" izazvala je veliku buru u svetu fudbala.

Na naslovnoj strani ovog uglednog lista osvanula je fotografija na kojoj se Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi strastveno ljube.

Naime, "Frans Fudbal" je iskoristio čuvenu ilustraciju jednog uličnog umetnika sa pseudonimom "Tvboj", koji je pre par godina pred sudar Barselone i Real Madrida na jednom kiosku u Barseloni nacrtao Ronalda i Mesija u intimnom zanosu.

Tada je Ronaldo nosio dres Real Madrida, a na naslovnici francuskog lista je u opremi Juventusa.

Tema najnovijeg broja "Frans Fudbala" je bitka za titulu najboljeg fudbalera sveta koja se vodi između Argetinca i Portugalca.

Rezultat iz Amsterdama (1:1) promovisao je Juventus u velikog favorit za prolazak u polufinale, ali šta ako Ajaks večeras ponovi partiju iz Madrida kada je Real stradao sa 4:1? Kvota na Juventus je 1,70, a na duplu šansu X2 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Juventus - Ajaks.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track