DOBRA REAKCIJA NA PRIMLJEN GOL: Evo šta je trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao posle pobede nad Lučancima
Foto: Starsport©

BLIZU FINALA

DOBRA REAKCIJA NA PRIMLJEN GOL: Evo šta je trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao posle pobede nad Lučancima

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je njegova ekipa većim delom kontrolisala današnji meč protiv Mladosti i dodao da je zadovoljan reakcijom igrača nakon primljenog gola.

"Većim delom smo kontrolisali utakmicu, imali smo rezultat... Ali, ono što smo rekli i pre utakmice, Mladost ima možda i najbolju kontru, desilo se par nekih situacija, primili smo taj gol, ali dobro je što je bila reakcija posle toga", rekao je Milojević za Arenu sport posle meča.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Mladosti sa 4:1, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Pomoćni trener Crvene zvezde Vladimir Janković rekao je da je njegova ekipa napravila veliki korak ka finalu.

"Jedna lepa utakmica po dobrom vremenu. Mladost je odigrala kvalitetnije u prvom poluvremenu i pravila nam je malo više problema. U nastavku smo, što se kaže, promešali karte i drugačije zaigrali. Došli smo do željenog ritma i rezultata koji nam otvara put ka finalu", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

Strelci za crveno-bele bili su Dejan Joveljić, Nemanja Milunović, Milan Pavkov i Mirko Ivanić.

"Čestitam igračima na dobroj partiji, jer smo u seriji utakmica koje igramo svakog trećeg, četvrtog dana. Takođe, čestitam i ekipi Mladosti na kvalitetnoj partiji", rekao je Janković.

"Finale još nije obezbeđeno, jer se igraju dve utakmice polufinala. Ovu prvu smo već arhivirali i u revanš ulazimo kao da je 0:0, ne menjamo naš pristup. Sada se odmah okrećemo duelu sa Čukaričkim u nastavku plej-ofa Super lige", dodao je pomoćni trener Zvezde.

Trener Mladosti Nenad Milovanović je rekao:

"Prvo moram da kažem da smo mi u Kupu uradili dosta toga. Prva tri kola smo igrali sve sa superligašima i sve na njihovom terenu, tri gostujuće pobede i došli smo do polufinala i naišli smo na Zvezdu koja je nadmoćna u našem fudbalu".

On je potom naveo prilike pri rezultatu 1:0 i 2:1 za Zvezdu koje njegovi igrači nisu iskoristili.

"To protiv Zvezde ne smete da promašite. Normalno da će Zvezda da kazni to, svaka čast. Idemo dalje. Probaćemo da se suprotstavimo i da pobedimo Zvezdu u Lučanima", rekao je Milovanović.

Revanš je 15. maja u Lučanima.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track