ŽELE DA GA SE REŠE: Real šalje Bejla na pozajmicu!
Foto: AP

nepoželjan

ŽELE DA GA SE REŠE: Real šalje Bejla na pozajmicu!

Fudbal -

Fudbalski klub Real Madrid navodno je spreman da na leto pošalje Gereta Bejla na pozajmicu bez prava otkupa ugovora, preneli su danas španski mediji.

List Marka je na naslovnoj strani naveo da Real očajnički želi da se reši reprezentativca Velsa, ali da će prvo razmotriti njegov privremeni odlazak iz kluba.

Takav potez bi trebalo da bude povučen jer Real želi da podmladi ekipu i da se reši Bejlove velike plate iako neće zaraditi na transferu.

Bejl je poslednjih meseci meta nagadjanja o statusu u klubu.

Marka je pisala da Real sa Bejlom želi da učini isto što i sa Hamesom Rodrigesom koji je otišao na dvogodišnju pozajmicu u Bajern Minhen, ali sa pravom otkupa.

Bejlov menadžer je nedavno izjavio da igrač ne želi da napusti klub i da je srećan u Realu, kao i da ne razmišlja o povratku u Englesku, gde je prethodno nastupao za Totenhem..

Isti list je pre nekoliko dana pisao o tome da je Bejl izgubio poverenje navijača. Španski mediji su kritikovali Bejla zbog igara.

Kritikovao ga je i saigrač Tibo Kurtoa, koji je rekao da Bejl nije prisustvovao timskoj večeri.

Nekadašnji trener Reala, Bejlov sunarodnik Džon Tošak je izjavio da Bejl mora da nauči španski jezik i pokaže poštovanje prema navijačima.

Konačnu odluku o njegovom statusu trebalo bi da donese trener Zinedin Zidan.

Geret Bejl je u Real došao 2013. godine iz Totenhema i sa španskim klubom je osvojio četiri Lige šampiona.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track