MRKELA O PRELAZNOM ROKU U CRVENOJ ZVEZDI: Svakom timu je potrebna sveža krv, ali neće se dovoditi igrači neplanirano
Foto: Nebojša Mandić

Ponosan na urađeno

MRKELA O PRELAZNOM ROKU U CRVENOJ ZVEZDI: Svakom timu je potrebna sveža krv, ali neće se dovoditi igrači neplanirano

Fudbal -

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je ponosan na ono što je njegov klub ostvario i dodao da crveno-beli polako već treba da se pripremaju za narednu sezonu.

"Imali smo odličnu sezonu kada se uzmu u obzir prvenstvo, Kup i ono što smo uradili u Ligi šampiona. Posle utakmice sa ekipom Mladosti možemo da kažemo da imamo trofej u rukama i na to smo izuzetno ponosni. Taj susret je bio veoma važan, jer smo krunisali celu sezonu trofejom koji sada čvrsto držimo u rukama", rekao Mrkela za klupski sajt.

Zvezda je u prošlom kolu odbranila titulu šampiona, a pred izabranicama Vladana Milojevića sada je borba za trofej u Kupu Srbije.

"U junu prošle godine rekli smo da želimo da osvojimo i Kup ove sezone. Sada prvo moramo da završimo posao u revanš meču polufinala u Lučanima, što neće biti lako. Videli ste da je Mladost zaista dobra ekipa, ali naši ciljevi su visoki i trudićemo se da odradimo posao u gostima na najbolji mogući način, a kasnije i da u eventualnom finalu trijumfujemo", rekao je Mrkela.

Već sada u redovima crveno-belih razmišljaju o narednoj sezoni.

"Ponosan sam na ovo što smo ostvarili, jer temeljno radimo već dve godine. S druge strane, potpuno sam svestan da u Crvenoj zvezdi ne možete da živite od trofeja koje ste osvojili. Zato već polako moramo da se pripremamo za sledeću sezonu i osvajanje novih trofeja. Svi treba da budu svesni da bez kontinuiteta u radu nema rezultata", rekao je Mrkela.

"Veoma nam je važno što smo sačuvali deo tima koji je učestvovao u pobedama i dobrim rezultatima. Svakom timu je potrebna sveža krv. Neće se dovoditi igrači neplanirano, već će pojačanja doći u skladu s potrebama ekipe. Sasvim sam zadovoljan onim što u ovom trenutku imamo i ako bismo ostali na ovom bio bih prezadovoljan", zaključio je Mrkela.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track