FUDBALER PARTIZANA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ivanović jedva čeka revanš u Kupu protiv Radničkog
Foto: Starsport©

motivisan pred revanš

FUDBALER PARTIZANA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ivanović jedva čeka revanš u Kupu protiv Radničkog

Fudbal -

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je danas da se u ekipi oseća olakšanje pošto je uspela da obezbedi plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa i da se crno-beli sada okreću revanš utakmici polufinala Kupa protiv Radničkog, u kojoj će biti veoma motivisani.

"Svima nam je sada mnogo lakše. Evropa nam je u ovoj teškoj sezoni bio jedan od ciljeva, kao i da odbranimo trofej Kupa. Čeka nas veoma teška utakmica u sredu sa ekipom Radničkog iz Niša, koja za nas predstavlja u ovom trenutku utakmicu sezone. Svi smo posebno motivisani i jedva čekamo da počne", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Partizan će u sredu uveče igrati u Nišu protiv Radničkog, revanš utakmicu polufinala Kupa. U prvom meču crno-beli su pobedili sa 1:0.

Partizan je juče u Novom Sadu pobedio Vojvodinu sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je Ivanović iz jedanaesterca. On je rekao da je svaka utakmica na gostovanjima neugodna, a posebno protiv Vojvodine, protiv koje ima poseban motiv da igra.

"Posebno sam vezan kada igramo u Novom Sadu, jer dolazim iz Subotice i drago mi je kada njima dajem golove. Teren je bio jako loš, lopta je teško mogla da se kontroliše, ali sam srećan kada dajem golove, prvenstveno kada pobedjujemo. Odmah je i atmosfera drugačija, mi se podignemo, imamo više vere u sebe, drugi u nas veruju, celokupna atmosfera je pozitivnija i drugačija", naveo je Ivanović.

Pri rezultatu 1:1 golman Vojvodine odbranio je penal Goranu Zakariću, a Ivanović je rekao da je i pored toga verovao da će postići gol.

"Rockov je odličan golman, toliko toga je odbranio na utakmici, skidao lopte iz svih uglova. Nisam imao strah kada sam stao na belu tačku, siguran sam u sebe, a i normalno je da se nekada i promaši, jer sve je to deo fudbala. Važno je da mi kod takvih situacija ne padamo, već idemo i napadamo dalje. Bilo je mnogo šansi", dodao je on.

Ivanović je pohvalno govorio o kapitenu Saši Iliću.

"Taj čovek je magija. On to ima urodjeno, uz svo školovanje koje je prošao od najmladjih kategorija. Vidi i čita igru drugačije i brže od svih. Koliko god neko bio talentovan, teško da se može pojaviti novi Ilić, koji bi uz sve trajao ovoliko i na taj način", rekao je Ivanović.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track