SRBIJA JE DOTAKLA DNO! Orlovi najgori u grupi! Čak je i Luksemburg MNOGO iznad nas! (VIDEO)
Foto: Starsport

sramota!

SRBIJA JE DOTAKLA DNO! Orlovi najgori u grupi! Čak je i Luksemburg MNOGO iznad nas! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Litvanije i Luksembuga igrali su večeras nerešeno 1:1 u trećem kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rivali Srbije iz Grupe B, igrali su nerešeno u Viljnusu, pa je tako selekcija Mladena Krstajića "pala" na poslednje, šesto mesto s jednim bodom, koliko ima i Litvanija, ali uz bolju gol-razliku, dok je Luksemburg drugi sa četiri.

Luksemburg je na gostovanju poveo pogotkom Žersona Rodrigesa u 21. minutu, ali je Litvanija u drugom delu uspela da dodje do izjednačenja i prvog boda u kvalifikacijama.

Strelac gola za Litvaniju, koja je od 42. minuta imala igrača manje na terenu zbog crvenog kartona Saulijusa Maikolijunasa, bio je Arvidas Novikovas u 74.

Kosovo je na gostovanju u Podgorici u trećem kolu Grupe A bio bolji rival od Crne Gore, ali ipak nije uspelo da dodje do tri boda.

Vodeći gol postigao je Miljot Rašica u 23. minutu, da bi izjednačenje Crnoj Gori doneo Stefan Mugoša.

U Grupi D Danska i Irska igrali su nerešeno 1:1, dok je nešto ranije danas Gruzija s 3:0 pobedila Gibraltar.

Španija je protiv Farskih Ostrva na gostovanju slavila s 4:1 u grupi F, dok je Švedska s 3:0 bila bolja od Malte, a Norveška i Rumunija igrali su nerešeno 2:2.

U Grupi G, Poljska je sa 1:0 pobedila Severnu Makedoniju, dok je Izrael u gostima sa 3:0 bio bolji od Letonije, a Austrija je sa 1:0 slavila protiv Slovenije.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track