Najnovije vesti

ZVEZDAN TERZIĆ O POTEZU STOJKOVIĆA I IVANIĆA: Klub nisu konsultovani ni kada su izabrali da igraju za Crnu Goru, pa ni sada oko ove odluke
Foto: Starsport©

POLITIKA I SPORT

ZVEZDAN TERZIĆ O POTEZU STOJKOVIĆA I IVANIĆA: Klub nisu konsultovani ni kada su izabrali da igraju za Crnu Goru, pa ni sada oko ove odluke

Fudbal

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da klub nije imao uticaj na odluku crnogorskih reprezentativaca Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da odbiju nastup protiv kosovske selekcije.

Fudbaleri Zvezde, isto kao i selektor Ljubiša Tumbaković, nisu hteli da budu učesnici meča u Podgorici protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za EURO.

 

"Nismo se čuli sa njima, njihova je odluka. Generalno, mislim da nije dobro da se meša sport i politika, ali je situacija oko Kosova specifična. Imali su razgovor sa prijateljima i porodicama", rekao je Terzić na početku priprema crveno-belih.

 

Crnorski mediji preneli su da su Stojković i Ivanić trpeli velike pritiske iz Beograda da ne igraju protiv tzv. Kosova, ali ne i tačno odakle.

 

"Klub nisu konsultovani ni kada su izabrali da igraju za Crnu Goru, pa ni sada oko ove odluke", navodi on.

 

Terzić se osvrnuo i na debakl Srbije u Ukrajini (5:0) i istakao da je "orlovima" potrebna podrška svih na putu ka prvenstvu Evrope.

 

"Narod smo sklon euforiji sa jedne i bacanja u blato u drugoj strani. Sve što se radilo ranije, plasman na Mundijal, pobede u Ligi nacija, dobar start u Portugaliji, poništeno je i taj poraz je doneo negativan stav javnosti i medija. Sigurno da ne prija... Treba dati punu podršku do meča protiv Litvanije, a potom napraviti analizu", poručio je Zvezdin direktor.

 

kurir.rs / Tanjug 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...