LEDENE PRIPREME NA ZLATBORU: Zvezda odrađuje treninge na popularnoj planini!
Foto: Zvezda.rs

sjajno!

LEDENE PRIPREME NA ZLATBORU: Zvezda odrađuje treninge na popularnoj planini!

Fudbal -

Nakon iscrpljujućeg jutarnjeg treninga u trajanju od dva sata izabranici Vladana Milojevića odradili su i popodnevni trening.

Za razliku od treninga koji se sastojao od vežbi snage, popodnevni rad je u svakom segmentu sadržao loptu.

Nakon odrađenog atletskog zagrevanja, ekipa je podeljena u dve grupe, ofanzivnu i defanzivnu, od kojih je svaka na svom delu terena određivala posebne zadatke. Defanzivci su radili na cirkulaciji lopte i otvaranju igre, dok su napadači uvažbavali završnicu.

Rastrčan je bio i šef Milojević, kako bi svojim igračima što bolje dočarao šta od njih očekuje na terenu. Povici:"Bravo, odlično!" neretko su odjekivali tokom treninga.

Nakon 30 minuta, posle dogovora u krugu, prešlo se na igru u malom prostoru, gde su naši fudbaleri radili na posedu lopte, provlačenju pasa kroz sredinu i brzom nalaženju rešenja.

Ni ovog popodneva nije nedostajalo podrške tokom treninga našim fudbalerima. Odzvanjale su Zvezdine pesme srpskom planinom u izvođenju najmlađih zvezdaša i tako davale dodatnu snagu za trening našim fudbalerima. Finiš treninga obeležila je igra na dva gola. Naši fudbaleri odigrali su dva puta po deset minuta na skraćenom terenu. S obzirom na to da je izuzetno naporan dan iza naših fudbalera po završenom treningu sačekala su ih kante sa ledom u kojima su rado proveli vreme, kako bi opustili mišiće i preventivno uticali na upale posle izuzetno napornog dana.

Sa tribina trening je posmatrao i legenda, četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon. Svaki savet od igrača sa tako bogate karijere dragocen je našim fudbalerima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track