NEJMAR ME SILOVAO, PA ME DO KRAJA UNIŠTIO: Opljačkana sam i napadaju me (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

optužbe ne prestaju

NEJMAR ME SILOVAO, PA ME DO KRAJA UNIŠTIO: Opljačkana sam i napadaju me (VIDEO)

Fudbal -

Najili Trinidan, model i devojka koja je fudbalera Pari Sen Žermena Nejmara optužila za silovanje, kroz suze je pred televizijskom kamerom ispričala u kakav joj se pakao pretvorio život otkako je Brazilac otkrio njen identitet.

"U užasnom sam stanju. Imam napade panike, ne mogu da se brinem o sinu. Ne spavam, ne mogu da jedem, za sedam dana izgubila sam deset kilograma." jedva je ispričala.

Osim fizičkih i psihičkih patnji, otkrila je da je nakon Neejmarove objave njihove prepiske i otkrića njenog identiteta, žrtva stalnog uznemiravanja, a i provaljeno joj je u stan.

"Žrtva sam niza zločina. Progone mene i moju porodicu. Provalili su mi u stan i ukrali vredne stvari."

Na pitanje šta bi promenila da može vratiti vreme, Najili je odgovorila:

"Najveća greška mi je što sam učinila javnim Instagram profil i tako došla u vezu sa Nejmarom. Da sam zatvorila profil na društvenoj mreži, sad bih bila mirna."

Afera je počela pre deset dana, kada su mediji objavili da je tada neimenovana devojka optužila Nejmara na silovanje.

Fudbaler je zatim pokazao poruke koje je razmenjivao sa njom kako bi se odbranio od optužbi za silovanje. Jer među njima su i golišave fotografije devojke koja ga je optužila i kojoj je tada otkrio identitet.

Prošle sedmice društvenim mrežama proširio se video na kojem Najila u hotelskoj sobi udara Nejmara i viče ne njega "Ovo ti je zato jer si ti mene tukao juče!"

On je na to njoj odgovorio "Modrice su i tvoja krivica, tražila si još"

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track