IVAN PERIŠIĆ OPLJAČKAN DOK JE IGRAO ZA HRVATSKU: Lopovi uzeli satove u vrednosti od 80.000 evra iz stana u luksuznom neboderu
Foto: AP

SUMNJIVA SPREMAČICA

IVAN PERIŠIĆ OPLJAČKAN DOK JE IGRAO ZA HRVATSKU: Lopovi uzeli satove u vrednosti od 80.000 evra iz stana u luksuznom neboderu

Fudbal -

Fudbaler reprezentacije Hrvatske i Intera Ivan Perišić doživeo je neprijatnost po dolasku u svoj dom u Milanu.

Perišić je bio neprijatno iznenađen kad se vratio kući.

Pre nekoliko dana provalnici su upali u kuću Alvara Morate, dok je on imao obaveze u dresu Španije, a loše vesti čuo je i Ivan Perišić koji je, najverovatnije, takođe pokraden za vreme reprezentativne dužnosti.

Prema pisanju italijanske "La Stampa", otkriveno je da su ukradena tri skupocena sata ukupne vrednosti od 80.000 evra!

Perišić je krađu prijavio tek nakon povratka iz Hrvatske, a nestali su satovi "Audemars Piguet" od 50.000 evra, "Rolex" od 20.000 i "Hublot" od 12.000, od kojih dva pripadaju njegovoj supruzi.

foto: AP

Sva tri sata su bila u fiokama jednog ormara, u njihovom luksuznom stanu koji se nalazi na 19. spratu nebodera "Bosco Verticale", jedne od najpoznatijih savremenih građevina u Milanu, koja u prevodu na srpski znači "Uspravna šuma".

Zanimljivo je da je lopov ostavio kutije u kojima su bili satovi te da iz stana nije odneo ništa drugo, iako je u istom, ali i drugim ormarima, bilo gotovine i drugih skupocenih predmeta.

Ono što je takođe zanimljivo je da je neboder u kojem Perišić živi sa suprugom i dvoje dece vrlo dobro čuvan. Na ulazu 24 sata stoji čuvar, a postoji i popis osoba kojima su vlasnici stanova dali dozvolu da od čuvara dobiju rezervni ključ i uđu u stanove u odsutstvu vlasnika. Jedina osoba koja je takvu dozvolu dobila od porodice Perišić je njihova spremačica, za sad nije poznato da li je ona osumnjičena za krađu ni da li je policija sa njom obavila razgovor.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track