ORILIĆI STARTUJU NA EVROSPKOM PRVENSTVU: Mladi fudbaleri Srbije večeras (18.30) protiv Austrije
Foto: Starsport©

SAMO HRABRO

ORILIĆI STARTUJU NA EVROSPKOM PRVENSTVU: Mladi fudbaleri Srbije večeras (18.30) protiv Austrije

Fudbal -

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije mečom protiv Austrije u Trstu danas započinje nastup na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Ekipa Gorana Đorovića, predvođena najskupljim fudbalerom turnira i novim centarforom Real Madrida Lukom Jovićem, pretenduje na visok plasman i jedna je od onih kojoj se daju najviše šanse za zlato, uz domaćina Italiju, Englesku i Španiju.

Prvi protivnik je Austrija, koju su "orlići" u kvalifikacionoj grupi pobedili 3:1 i odigrali bez golova u Novom Sadu, ali je sada priča drugačija jer se do popravnog teško dolazi.

"Kvalifikacije su jedno, a utakmice u završnici nešto sasvim drugo. Imamo respekt prema rivalu, radi se o veoma dobroj reprezentaciji, dobro se poznajemo, ali ono što je bilo trebalo bi da se zaboravi. Sve selekcije koje su došle u Italiju imaju poseban motiv, tako i mi. Očekuje nas zahtevan meč i mislim da cemo spremno ući u borbu", upozorava selektor Đorović.

U drugom duelu B grupe, iz koje u polufinale sigurno ide pobednik, a iz sve tri još najbolji drugoplasirani, sastaju se Nemačka i Danska od 21 sat.

Od Orlića se mnogo očekuje, a danas od 18.30 oni će nam ne terenu pokazati da li grešimo. Rival u prvom kolu Evropskog prvenstva je Austrija, a kvota na pobedu Srbije je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel mladih reprezentacija Srbije i Austrije.

Utakmica Srbija - Austrija zakazana je za 18.30 na stadionu Nereo Roko.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track