IGRAO ZA PARTIZAN I ZVEZDU, A SADA POJAČAO VOŽDOVAC: Miloš Bosančić novi zmaj!
Foto: FK Voždovac

STIGAO U SLOVENIJU

IGRAO ZA PARTIZAN I ZVEZDU, A SADA POJAČAO VOŽDOVAC: Miloš Bosančić novi zmaj!

Fudbal -

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je Miloš Bosančić novi igrač tog kluba.

Bosančić, koji je jedan od retkih igrača koji su kroz karijeru nastupali i za Crvenu Zvezdu i Partizan, priključio se novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

"Kroz razgovor s trenerom i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate", rekao je Bosančić.

"S Voždovcem želim da ostvarim najviše moguće domete, klub ima odličnu organizaciju kao i infrastrukturu i jedva čekam da počnem da radim sa novim saigarčima", dodao je on.

Trener Voždovca Radomir Koković rekao je da nema sumnje da je kvalitet Bosančića ono što je potrebno njegovom timu i dodao da će uz njega i "svi ostali igrači biti bolji".

"Miloš je ozbiljan momak, lider na terenu i definitivno pun pogodak. Ovim transferom dovoljno govorimo o ambicijama kluba u narednoj sezoni i želimo da pozitivnu energiju koja na pripremama vlada medju igračima i mojim saradnicima prenesemo i na teren kada to bude najbitnije - u prvenstvu", rekao je Koković.

Dolaskom u Sloveniju Bosančić se stavio na raspolaganje Kokoviću, a prvu priliku da ga vidi na delu, trener Voždovca imaće već sutra kada "zmajevi" igraju prvu kontrolnu utakmicu protiv rumunskog prvoligaša Voluntarija.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Voždovac)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track