POSLEDNJA PROVERA Zvezda protiv Blau Vajsa, možda vidimo i Kanjasa
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

pripreme u austriji

POSLEDNJA PROVERA Zvezda protiv Blau Vajsa, možda vidimo i Kanjasa

Fudbal -

Specijalni izveštač Kurira iz Austrije - Aleksandar Radonić

Crveno-beli danas igraju petu utakmicu na pripremama u austrijskom Vindišgarstenu Aleksandar Radonić - iz Austrije

Fudbaleri Crvene zvezde poslednju proveru na pripremama u Vindišgarstenu odigraće protiv člana austrijske Cvajte, ekipe Blau Vajs iz Linca od 18.00 sati (Arena sport 3).

Crveno-beli su do sada odigrali četiri utakmice u Austriji. Pobedili su niželigaša iz Vindišgarstena s rezultatom 7:0, a remizirali sa Klužom (1:1) i Apolonom (1:1), dok su poraženi od Zenita (0:1).

Trener Vladan Milojević će priliku u današnjem meču dati momcima koji nisu imali priliku da igraju protiv Zenita, ili su imali manju minutažu. Vrlo je moguće da svoje minute dobije i Španac Hoze Alberto Kanjas, iako je došao nepripremljen u Austriju.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Ekipa Blau Vajs iz Linca je austrijski drugoligaš, a trener je Goran Đuričin, poreklom Srbin, rođen u Beču. Za "plavo-bele" igraju dvojica srpskih fudbalera Miloš Džinić (19) i Stefano Šurdanović (20), a tu je i Srbin sa austrijskim pasošem Aleksandar Kostić (23).

Ekspedicija Crvene zvezde u Beograd se vraća u utorak u ranim jutarnjim časovima. Do početka kvalifikacija za Ligu šampiona i utakmice sa Suduvom 9. jula u Marijampolu treniraće u glavnom gradu Srbije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track