za kraj priprema!

VLADAN MILOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD BLAU VAJSOM: Zadovoljan sam, svesno sam dao priliku igračima sa manjom minutažom! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Blau Vajs sa 3:1, u poslednjoj utakmici na pripremama u Austriji.

Golove za Zvezdu postigli su Veljko Simić u 78, Lorenco Ebisilio u 81. i Miloš Vulić u 88. minutu.

Svoje viđenje meča po završetku utakmice izneo je šef struke Crveno-belih Vladan Milojević koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

- Generalno sam zadovoljan s obzirom da smo pružili šansu igračima koji su imali manju minutažu. Svesno sam ih pustio da igraju više od 70, 80 minuta. Generalno, mogu da kažem da sam zadovoljan i da je bilo dosta dobrih stvari. Sigurno je da ima stvari koje bi trebalo ispraviti u narednom periodu. Ono što mi je jako bitno da smo videli Konotara, videli ste malog Gavrića, Krstića - istakao je Milojević i dodao:

- Nije me nevreme omelo. Planirali smo da pružimo šansu ovim igračima. Oni su agresivni, dobra jedna ekipica i to je taj fudbal koji se igra na Zapadu.

Raspoloženje u redovima Crvene zvezde na kraju priprema u Austriji pokvario je izlazak iz igre Milana Jevtovića i pored pobede od 3:1. Krilni fudbaler je u 36. minutu meča sa Blau Vajsom prepepustio mesto Lorencu Ebesiliju.

Držao se za nogu, ali prve procene nisu strašne.

- Jevtović je izašao prventivno. Osetio je bol u primicaču. Nismo želeli ništa da rizikujemo, pošto je teren bio malo teži za igru - poručio je Vladan Milojević.

Debitovao je Hoze Kanjas.

- Imao je mali problem sa listom. Odigrao je koliko treba.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra se vraćaju u Beograd, a već 9. jula ih očekuje utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track