POJAČANJE IZ ROME!

CRNO-BELI DOČEKALI NIGERIJCA: Omar Sadik stigao na Pohorje i sa ekipom Partizana odradio prvi trening! (KURIR TV)

Fudbal -

Nigerijac Omar Sadik odradio je danas u jutranjim časovima svoj prvi trening sa novim saigračima.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije - Nemanje Ilića

Sadik je u sredu, u kasnim večernjim satima avionom iz Beograda stigao na Pohorje, bazu crno-belih u narednih 10 dana priprema. Kamerunac će danas u popodnevnim časovima biti i zvanično predstavljen javnosti.

Sa ekipom je odradio pun trening, a prvu pomoć u konverzaciji sa trenerom i saigračima pružao mu je Sejduba Suma, od koga se Sadik nije odvajao kako je stigao na Pohorje.

foto: Kurir sport/Nemanja Ilić

Sadik je peto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, a stigao je iz Rome na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa na kraju sezone u vrednosti od 1.6 miliona evra.

Odvojeno od ostatka ekipe radio je Lakčević, koji je na jučerašnjoj utakmici sa ekipom Beltinci zaradio povredu zbog koje je morao da napusti igru pre ostalih. U prvi mah je delovalo da je povreda ozbiljnije prirode, međutim, doktor Sead Malićević nam je rekao kako je u pitanju samo lakše istegnuće primicača i kako će Lakčević uskoro da se pridruži ekipi.

foto: Nemanja Ilić/Kurir

Za razliku od juče, punom snagom sa ostatkom ekipe trenirao je i Bojan Ostojić, heroj Partizana sa nedavno odigranog finala Kupa Srbije.

foto: Nemanja Ilić/Kurir

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track