NEKADA KAPITEN MESIJU, A DANAS NEMA MESTA NI U PARTIZANU: Slika fudbalera crno-belih iz prošlosti oduševala Grbobare! (FOTO)
Foto: Starsport©

FOTKA ZA SVA VREMENA

NEKADA KAPITEN MESIJU, A DANAS NEMA MESTA NI U PARTIZANU: Slika fudbalera crno-belih iz prošlosti oduševala Grbobare! (FOTO)

Fudbal -

Dok su njegovi saigrači na pripremama u Sloveniji, Mark Valijente u Beogradu sa ’’odbačenima’’ priseća se vremena dok je dominirao u mlađim selekcijama Barselone.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije – Nemanje Ilića

Na društvenim mrežama osvanula je slika igrača Partizana sa jednog ekipnog slikanja na kome osim Valijentea vidimo i velike zvezde svetskog fudbala Lionela Mesija, Seska Fabregasa i Đerara Pikea.

Osim činjenice da su igrali zajedno, kuriozitet je svakako da im je sadašnji igrač Partizana bio kapiten. Da, Valijente je bio kapiten fudbalskim velikanima kao što su Pike, Mesi i Fabregas!

foto: Printscreen

Španac, sada u crno-belom dresu, prošao je Barseloninu školu fudbala, igrao je u svim mlađim selekcijama, ali nikada nije dobio priliku u A timu. Zato u Partizanu jeste, ali...

Valijente se trenutno nalazi u Beogradu sa još par igrača Partizana koji nisu uspeli da izbore mesto u autobusu za Pohorje.

Mark je odigrao šest utakmica za mladu reprezentaciju Španije, ali nikada nije dobio priliku u A timu svoje zemlje.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track