KAD RODITELJI POTPUNO POLUDE: Gledali utakmicu mališana, pa se potukli na tribinama! SEVALE FLAŠE, KIŠOBRANI, PESNICE... (VIDEO)
Foto: Printscreen

MLATILI SE PRED DECOM

KAD RODITELJI POTPUNO POLUDE: Gledali utakmicu mališana, pa se potukli na tribinama! SEVALE FLAŠE, KIŠOBRANI, PESNICE... (VIDEO)

Fudbal -

Sramna scena sa jedne fudbalske utakmice mališana u Meksiku obišla je čitav svet.

Nedavno je javnost u Srbiji bila zgranuta kada se pojavila vest da je na utakmici petlića u Čačku došlo do opšte tuče roditelja na tribinama. Sada se nešto slično dogodilo i u Meksiku.

Totalni haos nastao je na tribinama tokom jedne utakmice mališana u Meksiku. Dok su deca na terenu igrala fudbal, roditelji su se nemilosrdno mlatili na tribinama. Sevali su udarci pesnicama, udarali su se kišobranima, flašama...

Čukarički ne bi smeo da ima većih problema u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa. Prvi meč igra se večeras (20.30) na Banovom brdu, a kvota na keca je 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Banants.

Sudija je bio prinuđen da prekine meč. Zbunjeni mališani su gledali svoje roditelje, a onda ih je sudija povukao na drugu stranu terena kako bi što manje videli.

Bruka i sramota!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track