PARTIZAN SE REŠAVA JEDNOG OD OTPISANIH, DRUGI NA TRANSFER LISTI: Nemanja Nikolić i Armin Đerlek na izlaznim vratima Patizana!
Foto: Starsport©

TRANSFER ZAVRZLAME

PARTIZAN SE REŠAVA JEDNOG OD OTPISANIH, DRUGI NA TRANSFER LISTI: Nemanja Nikolić i Armin Đerlek na izlaznim vratima Patizana!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na pripremama na slovenačkom Pohorju, gde će se zadržati još samo dva dana, posle čega kreću put Beograda.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije – Nemanje Ilića

Posle velike pobede u prijateljskom duelu sa ekipom Bordoa, crno-bele očekuje poslednja provera u ovom drugom delu letnjih priprema za narednu sezonu. Reč je o utakmici sa mađarskim Pakšijem koji je zakazan za subotu, posle koga se ‘’parni valjak’’ vraća u Beograd, gde će im se pridružiti ‘’odbačeni’’ fudbaleri koji nisu bili na spisku za Sloveniju. Kako stvari stoje, broj ‘’odbačenih’’ biće smanjen za dvojicu pošto se uskoro očekuju transferi Nemanje Nikolića i Armina Đerleka.

nikolić na izlaznim vratima
nikolić na izlaznim vratimafoto: Starsport©

Partizan je za NIkolića dobio konkretnu ponudu od Spartaka iz Subotice, odakle je upravo Nemanja stigao u Humsku u paketu sa Đoletom Ivanovićem. Nikoliću je Spartak prva opcija, bez obzira na još jednu ponudu iz inostranstva. Uprava Partizana će bez sumnje sačekati još nekoliko dana kako bi videli koji je maksimum koji mogu ‘’dobiti’’ od ovog napdača, samo je pitanje koliko je strpljenje NIkolića.

đerlek na prodaju
đerlek na prodajufoto: Partizan.rs / Miroslav Todorović

Sa druge strane, situacija sa Đerlekom je dosta kompikovanija. Očekivalo se da će ovaj talentovani Novopazarac biti na spisku za Sloveniju, ali očigledno je da nije u planovima šefa Sava Miloševića. Sve to je bilo signal Đerleku da krene u potragu za novom sredinom, a prema poslednjim informacijama Partizan je spreman da ga ‘’pusti’’ za ne manje od million evra. Da li je koji klub spreman toliko da plati za ovog 18-godišnjaka, saznaćemo u narednih nekoliko dana.

Ono što je realtivno sigurno jeste da će Rikardo uskoro napustiti Partizan, samo se čeka dogovor dva kluba oko obeštećenja za ovog napadača sa Zelenortskih ostrva.

kurir.rs / N. Ilić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track