REVANŠ PRVOG KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE

BRĐANI U JEREVANU BEZ OPUŠTANJA: Evo kako je trener Čukaričkog oduševio Jermene (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je danas da njegova ekipa u revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Banantsa ulazi sa željom da ostvari pobedu, iako iz prvog meča ima prednost od tri gola.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Jerevana - Miloša Bjelinića

"Očekujemo kvalitetnu utakmicu. Zaboravili smo šta se dešavalo u prvom meču. Rekli smo već da će se ovaj dvomeč rešavati posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Jerevanu. Drago mi je što i igrači tako razmišljaju. U meč ulazimo sa težnjom da ostvarimo pobedu", rekao je Veselinović novinarima u Jerevanu.

Čukarički će sutra od 19 časova po lokalnom vremenu, a od 17.00 po srednjeevropskom gostovati Banatsu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Gledaćemo da anuliramo kvalitete protivnika. Drago mi je što smo u analizi uvideli da smo imali situacije vrlo neprijatne za nas, iako je rezultat drugačije govorio. U ovaj meč ulazimo spremni i sa motivom da dobijemo utakmicu", rekao je on.

Utakmica u Jerevanu, koji je na približno 1.000 metara nadmorske visine igraće se na temperaturi većoj od 30 stepeni Celzijusa.

"Dočekala nas je tropska temperatura, ali kako će biti nama, tako će biti i protivniku. Tačno je do da je ova ekipa mlada i da nema iskustva u međunarodnim utakmicama, ali tako je bilo i u prvom meču... Sve smo uradili da se pripremimo i osvežimo za revanš. Potrošnja je bila velika. Verujem da ćemo uspeti da prebrodimo nadmorsku visinu i vrućinu", rekao je Veselinović.

On je ponovio da Čukarički u utakmicu protiv Banantsa ima interes da osvari klupske ciljeve, ali i da bi za srpski fudbal bilo "jako dobro" da se ostvari pobeda i dodatno poboljša koeficijent.

Trener "brđana" je oduševio prisutne jermenske novinare, jer im se obratio na ruskom jeziku u znak poštovanja prema domaćinu, koga smatra prijateljskim narodom.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track