NIŠLIJE PRED REVANŠ SA FLOROM: Sramota nas je! Ništa nije gotovo
Foto: Starsport©

RADNIČKI JURI 0:2

NIŠLIJE PRED REVANŠ SA FLOROM: Sramota nas je! Ništa nije gotovo

Fudbal -

Fudbaler Radničkog Taras Bondarenko rekao je danas da je celu ekipu sramota zbog poraza od 0:2 od Flore u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da ništa nije izgubljeno i da veruje u prolaz u drugo kolo.

"Poraz smo teško preživeli. Sramota nas je, ali znamo da još ništa nije izgubljeno. Verujemo u našu snagu, da možemo da preokrenemo rezultat i prodjemo dalje pred našom publikom. Očekujem da ćemo pokazati pravi kvalitet već u četvrtak. Moramo da dokažemo navijačima Radničkog da smo zaslužili da nosimo dres ovog kluba. Daćemo sve od sebe da prodjemo dalje", rekao je Bondarenko za klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog igraju u četvrtak od 20.45 u Nišu protiv Flore iz Talina, revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču u Talinu prošlog četvrtka Flora je pobedila sa 2:0.

"Floru respektujemo, ali smatramo da možemo da ostvarimo cilj. Niška publika zaslužuje da ima tim koji se bori za nju i koji na svakoj utakmici daje maksimum. Samo tako možemo da se izborimo za ono što smo zacrtali", naveo je Bondarenko.

Ulaznice za utakmicu od juče su u prodaji, za istočnu, zapadnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za mesto u loži potrebno je izdvojiti 2.000 dinara.

Južna tribina će u četvrtak biti prazna, pošto je Uefa kaznila Radnički zbog neprimerenog transparenta i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici protiv Makabija pre godinu dana.

Pobednik dvomeča Radničkog i Flore igraće u drugom kolu proti Ajntrahta iz Frankfurta.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track