BEOGRAD JE CEO CRVEN I BEO: Velika akcija Zvezde! Navijači prvaka Srbije okupirali prestonicu (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

NOVI SUSRET NA MARAKANI PROTIV JAVORA

BEOGRAD JE CEO CRVEN I BEO: Velika akcija Zvezde! Navijači prvaka Srbije okupirali prestonicu (VIDEO)

Fudbal -

Zanimljivom akcijom u centru Beograda, Crvena zvezda je pozvala svoje pristalice da dođu na superligašku premijeru protiv Javora zakazanu za subotu u 20 časova.

Crveno-bele boje ukrasile su danas srpsku prestonicu, a povod je bila akcija srpskog prvaka u okviru koje su zvezdaši nagrađivani ulaznicama za susret prvog kola superlige protiv Javora, ali i brojnim drugim zanimljivim nagradama iz Zvezdinog zvaničnog šopa.

Stotine zvezdaša koji su se našli u klupskim obeležjima u centru Beograda, od Hrama Svetog Save do Pobednika, nagrađeni su ulaznicama za utakmicu sa Javorom, ali i ulaznicama za meč sa Helsinkijem, majicama, kačketima, privescima, olovkama, slagalicama i portiklama.

Crveno-bele boje dominirale su Slavijom, Terazijama, Knez Mihailovom, a zvezdaški dan u Beogradu ukrasile su pesme navijača od kojih je svako nagrađen prikladnim poklonom uz dogovor da se već sutra svi zajedno vide na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Na superligašku premijeru Zvezda poziva i sve koji nisu bili u prilici da učestvuju u današnjem druženju, a karte mogu obezbediti na blagajni stadiona sutra od 10 časova do početka utakmice po cenama od 300 dinara za sever, 400 za istok, 500 za zapad i 1.000 za VIP zapad.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track