NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Mark Valijente napustio Partizan! Pre odlaska, pozdravio se sa saigračima i poželeo im sreću u Velsu! (FOTO)
Foto: Starsport©

TRANSFER

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Mark Valijente napustio Partizan! Pre odlaska, pozdravio se sa saigračima i poželeo im sreću u Velsu! (FOTO)

Fudbal -

Španac Mark Valijente više nije igrač Partizana.

Valijente je godinu dana pre isteka ugovora sa crno-belima dogovorio prekid saradnje i uskoro se očekuje potpis sa španskim Sportingom iz Hihona za koji nastupa još jedan bivši igrač crno-belih Uroš Đurđević.

Španac nije išao sa ekipom na pripreme u Sloveniju, pa je bilo samo pitanje trenutka kada će napustiti klub iz Humske 1. Čim se pojavio na transfer listi klub iz Hihona se javio i sve napore uložio kako bi u svoje redove doveo nekada kapitena mađih selekcija Barselone.

Valijente nije bio u planovima šefa Sava Miloševića, iako je pružao solidne partije kod prethodnih trenra Miroslava Đukića i Zorana Mirkovića.

Za godinu dana Mark Valijente je odigrao 41 utakmicu za Partizan i postigao jedan gol.

Pre odlaska sa porodicom u Španiju Valijente je došao na SC Partizan-Teleoptik kako bi se pozdravio sa saigračima i poželeo im sreću pred meč u Velsu.

1 / 3 Foto: FK Partizan

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track