SPAVAŠ LI MIRNO DEJANE SAVIĆEVIĆU?! Srbi odbili da igraju protiv albanskog kluba sa Kosova, tim im pružio punu podršku! Jedno veliko BRAVO za Slovan iz Bratislave!
Foto: Saša Pavlić

SPEKTAKULARANO

SPAVAŠ LI MIRNO DEJANE SAVIĆEVIĆU?! Srbi odbili da igraju protiv albanskog kluba sa Kosova, tim im pružio punu podršku! Jedno veliko BRAVO za Slovan iz Bratislave!

Fudbal -

Srpski fudbaleri Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić te pomoćni trener Vladimir Radenković odbili su da igraju za Slovan protiv kosovskog Feronikelija, u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Klub iz Bratislave razumeo je njihovu odluku.

"Slovan poštuje odluke igrača i trenera, pa tako Čavrić, Dražić i Radenković neće učestvovati protiv Feronikelija. Molimo navijače da takođe poštuju ovu činjenicu i njihove odluke, iako situacija nije prijatna za sve", saopštio je klub.

foto: Foto: Fss.rs

Slovan sutra dočekuje Feronikeli u Bratislavi, dok je revanš u Prištini za šest dana.

Podsetimo, slična situacija bila je i sa srpskim fudbalerima i selektorom Tumbakovićem, koji su nastupali za reprezentaciju Crne Gore kada je trebalo da igraju u kvalifikacijama sa selekcijom tzv. Kosova. Nakon što su odbili da igraju na tom meču, Savez sa Dejanom Savićevićem na čelu uručio je neopozive otkaze i momentalno su izbačeni iz reprezentacije Crne Gore. Ljubiša Tumbaković je nekoliko dana kasnije promovisan kao selektor reprezentacije Srbije.

foto: Starsport©, Dragan Kadić

Legenda Zvezde Dejan Savićević kasnije je za ovaj bojkot optužio navijače i predsednika crveno-belih Zvezdana Terzića.

Povodom ove informacije na društvenim mrežama pojavili su se razni komentari, a jedan od najčešćih bio je: Spavaš li mirno Dejane Savićeviću?!

Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track