SINIŠA, POBEDI: Divan gest fudbalera Radničkog! Evo kakvu je poruku Mihajloviću poslao Stefan Đorđević posle meča na Marakani
Foto: Starsport©

PODRŠKA

SINIŠA, POBEDI: Divan gest fudbalera Radničkog! Evo kakvu je poruku Mihajloviću poslao Stefan Đorđević posle meča na Marakani

Fudbal -

Nekadašnji igrač Crvene zvezde na majici ispod dresa imao poruku za Mihajlovića na srpskom i italijanskom jeziku.

Crvena zvezda je trijumfovala protiv Radničkog (2:0), a kao pobednik na ovom meču može se smatrati i Stefan Đorđević, fudbaler Nišilija. On je nosio majicu sa likom Siniše Mihajlovića i uputio je emotivnu poruku podrške legendarnom asu!

- Uvek uradim ono što osetim, ovo sam uradio iz poštovanja ka njegovoj porodici. On je veliki prijatelj moje porodice, prvenstveno mog oca. Ja mu, naravno u svoje ime i ime mojih saigrača, želim brz oporavak. Siguran sam da će on uspeti da pobedi u utakmici života, zbog svih nas koji ga volimo - napisao je Stefan na Instagramu uz fotografiju s Mihinim likom na svojoj majici.

Đorđević je rođen dva meseca pre nego što je Siniša sa Zvezdom podigao pehar šampiona Evrope u Bariju, a njegov otac veliki je prijatelj Mihajlovića još iz tadašnjih dana.

- Sve u životu si napravio velikim radom, borbom i trudom. Pobedićeš i ovo šmekeru - napisao je Đorđević 13. jula kad je Miha obelodanio da boluje od leukemije.

Siniša je i dalje u bolonjskoj bolnici. Prvi rezultati lečenja su ohrabrujući, međutim lečenje će još dugo trajati.

- Čast mi je i zadovoljstvo što poznajem takvog čoveka. Bio je trener Katanije, kluba u kome sam proveo dve prelepe godine i uvideo o kakvoj se ljudskoj veličini radi - napisao je još Đorđević na Instagramu.

Rođeni Novosađanin nekada je nosio dres Crvene zvezde, a pre Radničkog igrao je za Katanju, koju je Siniša svojevremeno s uspehom trenirao.

- Bori se! Izdrži! Pobedićeš - na srpskom i italijanskom jeziku ispisao je Stefan na majici s likom legendarnog trenera.

Kurir sport, Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track