TEKTONSKE PROMENE U FSS: Srbija dobila novog selektora i direktora!
Foto: Starsport©

bomba

TEKTONSKE PROMENE U FSS: Srbija dobila novog selektora i direktora!

Fudbal -

Dugogodišnji trener lučanske Mladosti Nenad Neško Milovanović novi je selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije, odlučeno je na sednici Odboru za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Milovanović je na klupi mlade reprezentacije nasledio Gorana Đorovića koji se nije najbolje pokazao na toj poziciji s obzirom na veliki neuspeh na nedavno okonačnom EP u Italiji gde su Orlići prvenstvo završili kao najgora selekcija.

foto: Saša Pavlić

Nenad Milovanović je pet i po godina predvodio Mladost, a pred početak nove sezone je podneo ostavku, što su mnogi protumačili kao jasan znak da će biti izabran za selektora mlade reprezentacije.

foto: FK Čukarički

Odbor za hitna pitanja izabrao je izabrao je i novog direktora seniorskog tima. U pitanju je Vladimir Matijašević, doskorašnji tehnički direktor Čukaričkog. On je na toj poziciji zamenio Darka Kovaćevića.

Takođe, reprezentacija je dobila i dva nova skauta. Reč je o legenda Partizana Momčilo Vukotić i legenda Crvene zvezde Zoran Filipović.

Podsetimo, A selekcija je nedavno dobila i novog selektora. U pitanju je bivši selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, koji je na tom mestu zamenio Mladena Krstajića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track