NE NAPUŠTAJTE RODITELJE DA BISTE ŽIVELI SA BOGATIM STRANCIMA: Aleksandar Mitrović očitao lekciju Englezima! REČI O KOJIMA BRUJI CELO OSTRVO (VIDEO)
Foto: AP

BRAVO

NE NAPUŠTAJTE RODITELJE DA BISTE ŽIVELI SA BOGATIM STRANCIMA: Aleksandar Mitrović očitao lekciju Englezima! REČI O KOJIMA BRUJI CELO OSTRVO (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postao je još veći miljenik navijača Fulama pošto je sa klubom početkom jula dogovorio nastavak saradnje.

Mitrović je u Fulamu već dve godine, a u ovaj klub doveo ga je srpski stručnjak Slaviša Jokanović iz Njukasla. Ispostavilo se kao pravi potez jer je Mitar u nastavku sezone golgeterski "eksplodirao" i odveo svoj tim u Premijer ligu.

foto: AP

Fulam se u Premijer ligi nije najbolje snašao i bio je jedan od najgorih timova, što je rezultiralo ispadanjem iz elite. Mitrović je već viđen na izlaznim vratima kluba, ali je umesto toga potpisao novi petogodišnji ugovor.

"Imao sam mnogo ponuda, ali bila je to laka odluka za mene. Ovde sam srećan, kao i moja porodica. Nisam tip čoveka koji juri samo novac i trofeje", rekao je Mitrović za Talk sport i dodao:

foto: AP

"Igram fudbal zato što je to moja strast, a nju sam ponovo pronašao u Fulamu, pred našim navijačima. Uživam u svakoj sekundi na terenu, kada igram pred njima. Svako jutro kada krećem na trening, osećam se srećno i zadovoljno, a to je nešto što ne može da se kupi novcem", rekao je Mitrović, a onda pokupio dodatne bovoe kod navijača Fulama i očitao svojevrsnu lekciju Englezima.

"Na kraju prošle sezone bilo je momenata kada sam razmišljao šta je najbolje za mene. Ovde u Fulamu se osećam kao kod kuće. A, nikada ne napuštate roditelje da biste otišli da živite negde drugo sa bogatim strancima", rekao je Mitrović.

Posle ovih reči nije ni čudo što je dobio i novi nadimak "Aleksandar Veliki".

Real beleži samo poraze ovog leta, španski mediji pišu da je ekipa u rasulu, a Kraljevi danas (18.00) igraju protiv Fenerbahčea na Audi kupu u Minhenu. Kvota da će Real konačno slaviti je 1,22, a da neće, odnosno na duplu šansu X2, je 3,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Fenerbahče.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track