LUKA: VRAĆAM SE U REPREZENTACIJU! Detalji razgovora selektora i veziste
Foto: Dado Đilas

OTKRIVAMO

LUKA: VRAĆAM SE U REPREZENTACIJU! Detalji razgovora selektora i veziste

Fudbal -

Tumbaković je pozvao telefonom Milivojevića, od koga je dobio potvrdu da će mu biti na raspolaganju, a to će i potvrditi u avgustu, kada iskusni stručnjak bude išao u London

Luka Milivojević potvrdio je Ljubiši Tumbakoviću da želi da se vrati u reprezentaciju Srbije, otkriva Kurir! Naime, prethodne nedelje selektor je pozvao telefonom sjajnog vezistu da bi mu saopštio da ga želi u dresu Srbije, a odgovor s druge strane bio je potvrdan!

Konačno lepa vest iz srpskog reprezentativnog fudbala! Luka Milivojević saopštio je Tumbakoviću da želi da bude deo reprezentacije naše zemlje. Njih dvojica su razgovarala telefonom i tom prilikom se dogovorili da se vide u avgustu u Londonu.

- Luki je mnogo teško palo što nije bio deo državnog tima, želeo je čak i za vreme Krstajića da pređe preko svega i u slučaju izvinjenja za laži iznete o njemu vrati se u dres Srbije, ali do toga nije došlo. Uskoro će se i videti sa novim selektorom, ali već su postigli načelni dogovor da se njegovo ime nađe na spisku za septembarske mečeve u kvalifikacijama za Euro - poručio nam je izvor blizak FSS.

Selektor je predočio Luki da ga vidi kao jednog od najbitnijih igrača u timu.

foto: @starsport

- Ovim potezom su svi na dobitku! Pre svega Srbija, a posle Milivojević, pa i Tumbaković, koji je ovim pokazao da je izuzetno ozbiljno pristupio svom poslu i pre samih utakmica - zaključuje naš sagovornik dobro upućen u zbivanja u vezi sa državnim timom.

Od Milivojevića se očekuje da nam donese preko potrebnu čvrstinu u veznom redom! Bez njega u timu imali smo dosta problema na poziciji zadnjeg veznog, menjalo se nekoliko igrača, ali to nije bio nivo kakav bi doneo Luka.

Zabava za ceo svet POPULARAN U FANTAZIJU

Jedan od najpopularnijih igrača u čuvenom Fantaziju Premijer lige je Luka Milivojević, kapiten Kristal palasa. Naime, on se nalazi u čak 12 odsto timova svih igrača na svetu! To ga svrstava među 30 fudbalera koje najčešće biraju igrači sa svih krajeva planete. Luka je prošle sezone doneo čak 166 poena igračima Fantazija (najviše od svih iz Palasa).

Superkup Francuske igra se u kineskom Šenženu (13.30), a PSŽ ima veliki motiv da se osveti Renu za poraz u finalu Kupa pre dva meseca. Kvota na pobedu Svetaca uz bar tri gola (1&3+) je 1,48. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Ren.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić Foto:Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track